SSBK's styrelse 2019

Ordförande Ann-Marie Folkesson 
Vice ordförande Lennart Lindberg
Kassör Ola Friskopp
Sekreterare Ia Gabrielsson
Ledamot Frank Jennekrans
Ledamot Helene Rundqvist
Ledamot Emelie Billander
Suppleant Kenneth Karvonen
Suppleant Caroline Järnbröst


Ajournerat årsmöte den 14 mars kl.19:00

I samband med årsmöte den 13 februari, hade revisorer ej kunnat genomföra revision. Detta p.g.a. en mängd felkonteringar som behöver korrigeras. Därmed kunde ingen balans och resultaträkning presenteras för mötet. För att klubbens verksamhet inte skulle påverkas i för stor utsträckning beslöt årsmötet att ajournera § 8 t.om § 14. Det vill säga alla punkter som berör revisionsberättelse, ekonomi, verksamhetsberättelse och verksamhetsplanering.

Vi ser din närvaro till det ajournerade mötet mycket viktigt då det berör ekonomi och planering och hälsar dig varmt välkommen.

Styrelsen 2019

Tips! Rallylydnadskurs för Anna Larsson

Nu har ni som gillar rallylydnad ett gyllene tillfälle då Anna Larsson (som deltagit på SM i rallylydnad och skrivit ett flertal böcker) kommer och håller kurs hos oss den 13 och den 14 april.

Läs mer under menyn Kurs/Evenemang, Pågående kurser/evenemang.

 

 

 

 

Under hösten kommer det finnas 2 kurser som behöver ha teori samtidigt i klubbstugan.
Vi hoppas att vi kan samarbeta och ge dem lugn och ro när det inträffar, så ta gärna din kopp kaffe/dricka och gå ut på altan.

//Klubben

 

Den som låser upp klubbstugan måste se till att det blir låst igen, antingen låsa själv el kolla att någon annan har nyckel och låser när de går!

Mvh Ordf Yvonne

------------------------------