Klubbens instruktörer tränar hund enligt Svenska Brukshundklubbens policy för hundhållning och vår relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning
Samtliga instruktörer är utbildade SBK-instruktörer och/eller rekommenderade av klubbstyrelsen. De har erfarenhet av kursverksamhet och tränar och/el tävlar aktivt med egen hund. Många har även tävlat/tävlar på hög nivå inom de olika grenar som finns på klubben.

Klubben erbjuder kurser för hundägare som vill tävla och/el bara ha en bra lydnad på sin hund. Vi erbjuder även hjälp ifall du har någon problem som du vill/behöver få hjälp med. Det kan vara vad som helst.
Vi förfrågan om hjälp vid ev problem, vänligen kontakta Ordförande för vidare information hur vi jobbar med detta på klubben, nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anlita extern instruktör
Om du saknar något i vårt kursutbud eller är en träningsgrupp som behöver något annat, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.