Behöver du hjälp med träningen kan du ta hjälp av en Personlig hundinstruktör (PHI)

Behöver du hjälp med att hitta en kurs som passar just dig och din hund. Eller har du fastnat i träningen och behöver du idéer och råd för inlärning av ett moment. Kontakta någon av våra personliga hundinstruktörer.

När ni träffas vid första tillfället pratar ni igenom nuläget och sätter upp en målbild för träningen och bokar in efterföljande träningstillfällen. 

Det första tillfället är 45 minuter och kostar 500 kr för medlemmar och 700 kr för icke medlemmar. Ni väljer därefter hur långa efterföljande tillfällen ska vara.

Du betalar via Swish, nr: 123 221 86 18, till klubben direkt på plats. Ange att det gäller för en PHI, instruktörens namn, datum och antal studietimmar (studietimme = 45 minuter). 

Har du inte Swish går det även bra att betala in via klubbens BG-nummer, 467-4644. Du behöver uppvisa för den personliga hundinstruktören att avgiften är betald.

Nedan hittar du kontaktuppgifterna till våra personliga instruktörer samt inom vilka grenar de kan hjälpa till med.

Personlig hjälp inom valputveckling, allmänlydnad, brukslydnad, tävlingslydnad och spårutbildning: 

Ann-Marie Folkesson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Tel: 070-629 15 90

IPO: 

Percy Kembel, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Tel 0768-98 39 26. (lämna ett meddelande så ringer Percy upp dig)

 

Agility och allmänlydnad: 

Emilie Billander, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Tel: 073-588 20 10


Klubbens instruktörer tränar hund enligt Svenska Brukshundsklubbens policy för hundhållning och vår relation till hunden vid uppfostran, utbildning och träning

Samtliga instruktörer är utbildade SBK-instruktörer och/eller rekommenderade av klubbstyrelsen. De har erfarenhet av kursverksamhet och tränar och/eller tävlar aktivt med egen hund. Många har även tävlat/tävlar på hög nivå inom de olika grenar som finns på klubben.

Klubben erbjuder kurser för hundägare som vill tävla och/el bara ha en bra lydnad på sin hund.

Anlita extern instruktör
Om du saknar något i vårt kursutbud eller är en träningsgrupp som behöver något annat, vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.