Sommarinformation 20180626
 
Klubben har genomfört ett flertal tävlingar och de har varit lyckade. Vi har även haft många tävlande ute på tävlingsplaner runt om i landet, stort grattis till er alla!
 
Styrelsen beslutade på senaste styrelsemötet om att klubben ska skaffa eget swish nummer, gäller fr.o.m nu. Klubbens egna swishnummer: 123 221 86 18
 
Vi saknar en del ansvariga personer på vissa poster, är du intresserad av att hjälpa till hör gärna av dig. Det gäller bl a RUS (MH prov) och tävlingskansliet samt även instruktörer.
 
Då Yvonne Andersson valt att avgå som ordförande kliver Ola Friskopp in som tf ordförande och Frank Jennekrans in som tf vice ordförande i SSBK.
 
Uppdaterade regler för årets hund finns snart ute på hemsidan, och vi har lagt in NW som ny gren bl a. VI har även ordnat med en mailbox för att skicka in resultaten, för 2018.

Styrelsen önskar alla medlemmar en trevlig sommar!


-------------------------------------
Kommande medlemsmöten - Höstmöte 17/10- 18     - Årsmöte 2019 13/2-2019
//Styrelsen

 

 

Under hösten kommer det finnas 2 kurser som behöver ha teori samtidigt i klubbstugan.
Vi hoppas att vi kan samarbeta och ge dem lugn och ro när det inträffar, så ta gärna din kopp kaffe/dricka och gå ut på altan.

//Klubben

 

Den som låser upp klubbstugan måste se till att det blir låst igen, antingen låsa själv el kolla att någon annan har nyckel och låser när de går!

Mvh Ordf Yvonne

------------------------------